Teknologi

Last Mile Gruppen har mer enn 20 års erfaring innen industriell datakommunikasjon og har derfor høy kompetanse på de fleste teknologier som benyttes til IoT-løsninger. Samtidig har vi betydelig kompetanse på utstyr og programvare som benyttes i IoT-løsninger, her under sensorer, basestasjoner, WIFI, NB-IoT/4G/5G routere, BT-enheter og plattformteknologi. Last Mile Solutions kan i tillegg tilby tjenester og rådgivning knyttet til design, planlegging og implementering av IoT-løsninger.

Systembeskrivelser

Velg bransje:

Systembeskrivelser

Smartby IoT-nettverk

Et smartby IoT-nettverk fra Last Mile kan bestå av ulike kommunikasjonsbærere, som LoRa WAN, 4G og Narrowband-IOT (NB-IOT).

Les mer ›
Systembeskrivelser

Kameraaksess

Fjernaksess og overvåking til driftskritiske installasjoner i alle miljøer er en av våre nøkkelløsninger. Løsningen er enkel i bruk og holder et høyt sikkerhetsnivå.

Les mer ›
Systembeskrivelser

Nivåkontroll tank

Fjernaksess og overvåking til driftskritiske installasjoner i alle miljøer. Nivåkontroll tank er en løsning hvor du via sikker WEB overvåker tanker og tanknivåer.

Les mer ›
Systembeskrivelser

Småktraftkontroll

Fjernaksess og overvåking til driftskritiske installasjoner i alle miljøer. Småkraftkontroll er enkel i bruk og holder et høyt sikkerhetsnivå. Logg inn fra PC, mobil eller nettbrett og se produksjon, status og overvåkingsbilde fra aktuell lokasjon.

Les mer ›
Systembeskrivelser

Adgangskontroll

Adgangskontroll er enkel i bruk og holder et høyt sikkerhetsnivå. Logg inn fra PC, mobil eller nettbrett og se alle installasjoner i geografisk oversikt.

Les mer ›
Systembeskrivelser

Remote trådløs panel- og skjermaksess

Remote trådløs panel- og skjermaksess er enkel i bruk og holder et høyt sikkerhetsnivå.

Les mer ›