Kontakt oss!

Kontakt oss hvis du ønsker å vite mer om vår portefølje eller bare vil ha en uforpliktende prat om M2M/IoT, din organisasjons utfordringer eller hvilke muligheter denne teknologien åpner opp for akkurat i din bedrift, organisasjon, by, kommune eller fylkeskommune.  

Vi har skapt Smartbybloggen og Smartbyguiden nettopp for å gi målgruppene våre et bedre innblikk i hva dette dreier seg om, - og for å vise vei i jungelen av informasjon om IoT!

For å bli enda bedre, jobber vi for tiden med både strukturen og innholdet her på nettsidene og i Smartbybloggen vår. Derfor ber vi deg sende en epost til Marketing.LMS@lastmile.no hvis du ønsker tilsendt spesifikke bloggartikler, fra vårt rikholdige arkiv, eller Smartbyguiden. Og hvis det er noen temaer du savner, som du ønsker at vi skriver om, tar vi gjerne imot innspill om dette!

Du kan nå oss på (+47) 66 90 81 90 eller på mobilene til våre medarbeidere i oversikten under.

Last Mile Solutions AS

Alle besøkende bes henvende seg i resepsjonen som ligger ved hovedinngangen, for så å bli ledsaget derfra til våre kontorer/møterom.   

Besøksadresse:

Lensmannslia 4
1386 Asker
Viken - Norge

Sentralbord:  (+47) 66 90 81 90 (betjent hverdager fra 8-16) 

Epost: Marketing.LMS@lastmile.no 

 

Reiser du kollektivt, er Asker Stasjon - Kollektivknutepunkt i Asker - i kun i 8-10 minutters gangavstand fra våre kontorer. Både lokal- og regionaltog stopper der, samt Flytoget.

Nærmeste bussholdeplasser er Fredtunveien og Risengsletta. 

 

 

Hvis du kommer i bil, kan du lese om parkering her:

https://onepark.no/parkering/asker/parkering-lensmannslia-4/

Kontaktskjema

Vi tar kontakt så fort vi har anledning!