Partnere

Gjennom våre samarbeidspartnere tilbyr vi ende-til-ende IoT-løsninger for en rekke bransjer og formål. Vi har partnere på ulike områder, på alt fra sensorer, bredbånd, plattformer og applikasjoner til tjenesteleveranse. Sammen skaper vi tilpassede løsninger for våre kunder, enten disse er offentlige eller private.


 

Partnere

Last Mile Holding

Last Mile Holding eier Last Mile Solutions sammen med samarbeidspartnerne Eviny Digital og Eidsiva Bredbånd. Sammen bygger og drifter de et nasjonalt LoRa-nett som både kommuner og næringsliv kan benytte for innsamling av sensordata, via egen IoT-plattform.

Eviny Digital

Eviny Digital er opptatt av å levere teknologi som understøtter den digitale hverdagen for bedrifter, hvor fokusområdene er innenfor markedsføring, salg og service av ulike telekomløsninger innenfor internettjenester til bedriftsmarkedet. 

Gå til eviny.no ›

Eidsiva Bredbånd

Eidsiva Bredbånd er Norges sjette største bredbåndsleverandør med over 80.000 kunder innen offentlig sektor, bedrifts- og privatmarkedet. Selskapet leverer bredbånd via egen infrastruktur, og er også den største leverandøren av bredbånd til fritidsmarkedet. 

Gå til eidsiva.net ›


 

Samarbeidspartnere

Gurosoft

Gurusoft er en DataHub som samler alle virksomhetskritiske data til analyser og rapporter for kommunalteknikk, vann og avløp, smartby, bygg og eiendom, klima og miljø, og energioppfølging.

Gå til gurosoft.no ›

InfoTiles

InfoTiles leverer en kildeuavhengig databehandlingsplattform som samler, prosesserer, korrelerer og presenterer data fra sensorer (IoT), åpne datakilder, interne IT-systemer og SCADA/driftssystemer. 

Gå til infotiles.no ›


 

Leverandører

TEKTELIC

TEKTELIC Communications er en anerkjent leverandør av LoRaWAN ™ Gateways, sensorer og tilpassede applikasjoner, som kombinert kan møte de mest krevende LPWAN IoT-utfordringene.

Gå til tektelic.com ›

Cisco

Cisco er et verdensomspennende teknologiselskap som er markedsleder innen nettverk, datasenter, sikkerhet og samhandlingsløsninger.
 Vi leverer stabil LoRaWAN infrastruktur med Cisco i ryggen

Gå til cisco.com ›

DecentLab

Decentlab tilbyr trådløse sensorenheter og distribuerte, kostnadseffektive overvåkningsløsninger. Sensorenhetene kommuniserer trådløst over LoRaWAN®, med ekstremt lavt strømforbruk. 

Gå til decentlab.com ›

Digimondo

Digimondo utvikler IoT-programvare og bistår kunder med deres IoT-prosjekter. Digimondos IoT-løsninger er uavhengig av overføringsteknologi og produsenter.

Gå til digimondo.com ›

ELSYS

ELSYS er en ledende leverandør av LoRAWAN®-sensorer, tilkoblede enheter og nettverksløsninger. De tilbyr også utviklingstjenester innen elektronisk maskinvare og programvaredesign med hovedfokus på trådløse sensorer og innebygde systemer.

Gå til elsys.se ›

Milesight

Milesight utvikler og distribuerer sterke og skalerbare AIoT-nettverk over hele verden. Basert på videoovervåking har Milesight utvidet sitt verdiproposisjon til IoT- og kommunikasjonsindustri, med Internet of Things-kommunikasjon og kunstig intelligens som teknologi.

Gå til milesight-iot.com ›

AVK Norge AS

AVK er en av de førende produsenter av ventiler og tilbehør til vann, avløp, brannbekjempelse og gass verden over. AVK har også bygd opp et sterkt navn innenfor industri. 

Gå til avk.no ›